Premierul a felicitat-o pe Elisabeth Borne pentru numirea ca prim-ministru al Franţei

Premierul a felicitat-o pe Elisabeth Borne pentru numirea ca prim-ministru al Franţei

Premierul Nicolae Ciucă a felicitat-o, luni, într-un mesaj pe Twitter, pe Elisabeth Borne, actualul ministru al muncii francez, pentru numirea în funcţia de prim-ministru al Franţei, şi a asigurat-o pe aceasta de conlucrare în cadrul Parteneriatului Strategic dintre cele două state.

"Felicitări Elisabeth Borne şi urări călduroase de succes cu ocazia numirii dumneavoastră în funcţia de şef al Guvernului Franţei! Sunt gata să lucrez cu dumneavoastră, în cadrul Parteneriatului Strategic România Franţa, pentru a consolida legăturile istorice dintre cele două ţări ale noastre", a transmis Nicolae Ciucă.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a ales-o luni pe Elisabeth Borne, actualul ministru al muncii, drept viitorul său prim-ministru, a anunţat Palatul Elysee într-un comunicat, devenind astfel prima femeie care va deţine această funcţie din 1992, relatează Reuters şi AFP. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”