Premierul britanic Johnson a fost „hirotonit” cazac de Cernihiv

Premierul britanic Johnson a fost „hirotonit” cazac de Cernihiv

Prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson a fost hirotonit cazac la Cernihiv. Prin decizia comunităţii cazaci de la Cernihiv, din Biserica Sf. Ecaterina, Johnson a devenit Boris Chuprina. Un certificat care să ateste acest lucru va fi trimis la Londra, potrivit Public.ua .

"De ce Chuprin? Pentru că vezi, părul lui este lăsat liber, fapt care îi subliniază caracterul, îi subliniază voinţa. Îi poţi vedea chiar pe faţă că este un om grozav. Exact aceasta este trăsătura pe care am vrut să o subliniem pentru a spune despre viitorul Borys Chupryna, că toată lumea ştia despre cine vorbeşte”, a declarat Andriy Lisovy, director general adjunct al Muzeului Regional de Istorie Cernihiv.

Anterior, cazacii l-au hirotonit şi pe fondatorul Marinei Statelor Unite - John Paul Jones, pe nume Paul Jones. „A venit odată în Ucraina şi s-a întâlnit cu cazacii noştri”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”