Premierul Cioloș se întâlnește miercuri cu secretarul american al Energiei, Ernest Moniz

Premierul Cioloș se întâlnește miercuri cu secretarul american al Energiei, Ernest Moniz

Trimisul special al AGERPRES, Doroteea Purcărea, transmite: Premierul Dacian Cioloș se întâlnește miercuri, în cadrul vizitei în Statele Unite, cu secretarul american al Energiei, Ernest Moniz, și participă la un dejun de lucru cu reprezentanții mediului de afaceri.

"O să mă întâlnesc cu secretarul pentru Energie, cu care doresc să discutăm câteva teme de cooperare. Sigur, dincolo de prezența unor companii americane în acest domeniu, nu numai pentru explorări offshore la Marea Neagră și onshore, dorim să stimulăm cooperarea și pe partea de tehnologie și cercetare. În acest domeniu al energiei, România are potențial să devină un actor important în zona Mării Negre și în zona de sud-est a Europei", a declarat prim-ministrul Cioloș, marți, la o întâlnire cu membri ai comunității românești din zona Washington.

Miercuri este ultima zi a vizitei de lucru a premierului român în Statele Unite, Dacian Cioloș urmând să revină joi la București.

AGERPRES/( A — editor: Vicențiu Purcărea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...