Premierul Ungariei, la meci cu fularul lui Sepsi la gât. Viktor Orban, aplaudat de tot stadionul! VIDEO

Premierul Ungariei, la meci cu fularul lui Sepsi la gât. Viktor Orban, aplaudat de tot stadionul! VIDEO

Viktor Orban, venit în România pentru festivalul etnicilor maghiari, Tusványos, pe româneşte Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, a făcut o baie de mulţime şi la partida celor de Sepsi, disputată la Sfântu Gheorghe. Echipa în care guvernul Ungariei a investit enorm l-a primit cu braţele deschise pe Orban. Cu fularul covăsnenilor la gât, oficialul maghiar, însoţit de Marco Rossi, antrenorul naţionei maghiare, a fost întâmpinat la intrarea în stadion de Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei din Sfântu Gheorghe.

Conform gsp.ro, apariţia lui Viktor Orban pe stadion a provocat o agitaţie specifică unei vizite oficiale. Reprezentanţii SPP-ului şi-au făcut apariţia inclusiv la masa presei pentru a verifica echipamentul video şi aparatele foto ale fotoreporterilor. Mai mult, pirotehniştii le-au cerut cameramanilor prezenţi la masa presei să le arate întreg conţinutul aparaturii. Viktor Orban a fost aclamat la scenă deschisă de cei 7.500 de oameni prezenţi pe stadion.

Nicio televiziune din România n-a achiziţionat drepturile de transmisie pentru meciul celor de la Sepsi! Văzând această situaţie bizară, clubul a decis ca partida să fie transmisă pe canalul său de... Youtube! Comentariul a fost asigurat în limba maghiară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”