Preotul Visarion Alexa ar fi vizat de alte 5 plângeri pentru agresiune sexuală

Preotul Visarion Alexa ar fi vizat de alte 5 plângeri pentru agresiune sexuală

Noi acuzații de agresiune sexuală i-au fost aduse preotului Visarion Alexa. Mai multe surse au declarat pentru Digi24 că există în acest moment alte cinci pângeri împotriva lui, iar incidentele ar fi avut loc în ultimii ani.

Visarion Alexa se află sub control judiciar, dar procurorii sunt nemulțumiți de această măsură, pe care o consideră prea blândă, și au cerut ca preotul să fie arestat. Preotul nu a făcut nici de această dată nicio declarație.

Visarion Alexa, fost paroh al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce o enoriașă l-a acuzat că a agresat-o sexual în curtea bisericii, după spovedanie.

Arhiepiscopia Bucureştilor a anunțat că face o anchetă în acest caz și că preotul a fost suspendat „de la slujirea preoţească”.

Preotul și-a recunoscut fapta incriminată de probatoriul consemnat și în stenogramele devenite publice. A refuzat să ofere însă detalii amănunțite și a invocat faptul că avocata sa l-a sfătuit să fie reținut în declarații.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

2 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

3 Luase legătura cu rușii / Cine este prințul Heinrich XIII, capul loviturii de stat din Germania

4 Lucruri mai puțin știute despre Diana Șucu, nevasta de miliardari

5 Rareș Bogdan / Sunt în aeroport, alături de Manfred Weber, în drum spre Viena. Ultimul Asalt. La 17.30 ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cance…