Preotul Visarion Alexa ar fi vizat de alte 5 plângeri pentru agresiune sexuală

Preotul Visarion Alexa ar fi vizat de alte 5 plângeri pentru agresiune sexuală

Noi acuzații de agresiune sexuală i-au fost aduse preotului Visarion Alexa. Mai multe surse au declarat pentru Digi24 că există în acest moment alte cinci pângeri împotriva lui, iar incidentele ar fi avut loc în ultimii ani.

Visarion Alexa se află sub control judiciar, dar procurorii sunt nemulțumiți de această măsură, pe care o consideră prea blândă, și au cerut ca preotul să fie arestat. Preotul nu a făcut nici de această dată nicio declarație.

Visarion Alexa, fost paroh al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce o enoriașă l-a acuzat că a agresat-o sexual în curtea bisericii, după spovedanie.

Arhiepiscopia Bucureştilor a anunțat că face o anchetă în acest caz și că preotul a fost suspendat „de la slujirea preoţească”.

Preotul și-a recunoscut fapta incriminată de probatoriul consemnat și în stenogramele devenite publice. A refuzat să ofere însă detalii amănunțite și a invocat faptul că avocata sa l-a sfătuit să fie reținut în declarații.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...