Presa britanică, amănunte picante despre viața din închisoare a lui Andrew Tate

Presa britanică, amănunte picante despre viața din închisoare a lui Andrew Tate

Tribunalul Bucureşti a decis recent prelungirea arestării preventive cu încă 30 de zile a fraţilor Andrew şi Tristan Tate. Aceștia ar fi racolat tinere prin metoda loverboy, după care le duceau într-o casă de lângă București și le obligau să producă clipuri video, care erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Însă chiar și în arest, Andrew Tate are grijă de condiția sa fizică. El menține o rutină strictă de exerciții, meditație și rugăciune. De asemenea, își antrenează ”elevii” de la distanță prin platforma The Real World și răspunde sutelor de mesaje pe care le primește zilnic.

Adepții lui, în principal bărbați tineri, plătesc 49,99 USD (40 lire sterline) pe lună pentru a accesa grupurile de chat comunitare și lecțiile „pas cu pas” pe care Tate le creează acum de după gratii, scrie Daily Mail .

Tate, în vârstă de 36 de ani, a împărtășit o perspectivă asupra rutinei sale zilnice, pe Twitter, în timp ce i-a mustrat pe fanii despre care crede că rămân în urmă și nu depun suficient efort în viața lor.

„Dacă zilele mele în această celulă sunt mai productive decât ale tale, ar trebui să fii furios pe tine însuți”, a spus el. „Înseamnă că eșuezi”.

„Cum vei ajunge vreodată la măreție când nici măcar nu depășești un bărbat într-o celulă de închisoare? Munciți mai mult. Nu vă mai permiteți să eșuați”, le-a transmis Tate discipolilor săi.

Merge 10 kilometri pe zi în... celulă

Pe de altă parte, Tate a spus, că, în ciuda „libertăţii sale de acţiune extrem de limitată”, el face 500 de genuflexiuni şi 500 de flotări în fiecare zi.

„Îmi exersez tehnica ”ghearei de tigru”. Merg 10 km”, a adăugat el.

Tate a afirmat că se roagă, citește Coranul și apoi își continuă ziua meditând.

El susține că are aproximativ 200.000 de clienți plătitori prin intermediul platformei sale The Real World - care pare a fi o rebranduire a afacerii sale de la Universitatea Hustlers.

Andrew Tate isi incurajeaza clientii pe Twitter

Cine postează pe rețelele de socializare

Mesajele de pe conturile de socializare ale lui Andrew Tate nu sunt postate chiar de el.

”Persoanele aflate în centrele de reținere și arestare preventivă nu au acces la telefonul mobil sau alte mijloace cu acces la internet, fiind efectuate verificări specifice constante în vederea identificării bunurilor interzise la deținere, conform domeniului legal incident executional penal”, a transmis Poliția Capitalei cu ocazia unui scandal privind condițiile de detenție din arest.

Frații Andrew și Tristan Tate vor rămâne în Arestul Central al Poliției Capitalei până la final lunii martie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia