Președintele Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanțe lui Vladimir Putin în urma atacului de la Sankt Petersburg

Președintele Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanțe lui Vladimir Putin în urma atacului de la Sankt Petersburg

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis marți un mesaj de condoleanțe omologului său rus, Vladimir Putin, în urma atacului care a avut loc la metroul din Sankt Petersburg.

"Doresc să exprim sincere condoleanțe dumneavoastră, poporului rus și familiilor îndoliate ca urmare a atacului revoltător de la metroul din Sankt Petersburg, care a făcut victime în rândul populației civile, curmând vieți nevinovate și rănind grav alți pasageri. Întreaga noastră compasiune se îndreaptă către familiile greu încercate ale victimelor, cărora le suntem alături, și către cei răniți, cărora le urăm însănătoșire grabnică", se arată în mesajul președintelui Iohannis, conform unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Șeful statului a reiterat și "importanța continuării eforturilor conjugate și coordonate în lupta cu flagelul terorismului și extremismului violent, pentru prevenirea și combaterea acestora".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”