Președintele Iohannis, șah la PSD! Rafila, invitat la ședința pe tema COVID de la Cotroceni

Președintele Iohannis, șah la PSD! Rafila, invitat la ședința pe tema COVID de la Cotroceni

Președintele Iohannis, șah la PSD! Rafila, invitat la ședința pe tema COVID de la Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis are astăzi de la ora 15.00 la Palatul Cotroceni o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu mai mulți oficiali guvernamentali și experți sanitari, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale.

Vor participa la ședință Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății; Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății; general dr. Ionel Paul Oprea, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății; Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății; dr. Andreea Moldovan, Director Medical, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov; dr. Gindrovel Dumitra, Medic Primar Medicină de Familie, Vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), coordonator al grupului de vaccinologie din cadrul SNMF.

România înregistrează o creștere constantă a ratei de infectare, în paralel cu supra-aglomerarea secțiilor de Terapie Intensivă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina