Președintele, ședințe cu premierul, miniștrii și cu managerii de spitale. Declarații de presă la finalul acestora

Președintele, ședințe cu premierul, miniștrii și cu managerii de spitale. Declarații de presă la finalul acestora

Președintele Klaus Iohannis va participa marți la o ședință cu premierul și cu membri ai Guvernului pentru evaluarea măsurilor dispuse de autorități în criza coronavirus, precum și la o videoconferință cu managerii de spitale. La finalul ședinței cu miniștrii, el va susține declarații de presă.

Potrivit Administrației Prezidențiale, de la ora 12.00 la Palatul Cotroceni Iohannis va avea o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și ministrul Sănătății, Victor Costache.

La finalul ședinței, Iohannis, va susține o declarație de presă.

De la ora 14.00, Iohannis participă la o videoconferință cu managerii de spitale, cu Ludovic Orban, și cu miniștrii Afacerilor Interne, Sănătății, Apărării și Transporturilor.

Începând de duminică, în România s-au înregistrat 8 decese din cauza coronavirusului. De asemenea, luni s-a ajuns la un număr record de noi cazuri - 143 -, astfel că bilanțul îmbolnăvirilor atinge 576, potrivit ultimelor informații transmise la ora 13.00.

Președintele Klaus Iohannis a avertizat luni că autoritățile vor lua măsuri și mai dure în cazul în care se vor dovedi necesare pentru stoparea răspândirii pandemiei de coronavirus. Acesta a arătat că măsurile restrictive care au fost adoptate până acum de autorități "au fost luate gradual, în funcție de etapa în care ne-am aflat din punctul de vedere al transmiterii virusului în comunitate”.

Luni, la o săptămână de la instituirea stării de urgență în România din cauza coronavirusului, au intrat în vigoare, de la ora 22.00, noile restricții de circulație în afara locuinței, iar Poliția a început controalele.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale