Președintele, ședințe cu premierul, miniștrii și cu managerii de spitale. Declarații de presă la finalul acestora

Președintele Klaus Iohannis va participa marți la o ședință cu premierul și cu membri ai Guvernului pentru evaluarea măsurilor dispuse de autorități în criza coronavirus, precum și la o videoconferință cu managerii de spitale. La finalul ședinței cu miniștrii, el va susține declarații de presă.

Potrivit Administrației Prezidențiale, de la ora 12.00 la Palatul Cotroceni Iohannis va avea o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și ministrul Sănătății, Victor Costache.

La finalul ședinței, Iohannis, va susține o declarație de presă.

De la ora 14.00, Iohannis participă la o videoconferință cu managerii de spitale, cu Ludovic Orban, și cu miniștrii Afacerilor Interne, Sănătății, Apărării și Transporturilor.

Începând de duminică, în România s-au înregistrat 8 decese din cauza coronavirusului. De asemenea, luni s-a ajuns la un număr record de noi cazuri - 143 -, astfel că bilanțul îmbolnăvirilor atinge 576, potrivit ultimelor informații transmise la ora 13.00.

Președintele Klaus Iohannis a avertizat luni că autoritățile vor lua măsuri și mai dure în cazul în care se vor dovedi necesare pentru stoparea răspândirii pandemiei de coronavirus. Acesta a arătat că măsurile restrictive care au fost adoptate până acum de autorități "au fost luate gradual, în funcție de etapa în care ne-am aflat din punctul de vedere al transmiterii virusului în comunitate”.

Luni, la o săptămână de la instituirea stării de urgență în România din cauza coronavirusului, au intrat în vigoare, de la ora 22.00, noile restricții de circulație în afara locuinței, iar Poliția a început controalele.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

5 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing