Preşedinţie: 20 martie - şedinţă a CSAT

Preşedinţie: 20 martie - şedinţă a CSAT

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de preşedintele Klaus Iohannis, va avea loc marţea viitoare, începând cu ora 12,00, la Palatul Cotroceni, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse subiecte referitoare la: activitatea desfăşurată de către instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale în anul 2017 şi principalele obiective pentru anul 2018; activitatea desfăşurată de către Consiliul Operativ de Securitate Cibernetică în anul 2017 şi principalele obiective pentru anul 2018; activitatea desfăşurată de Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) în anul 2017 şi Planul de activitate pentru anul 2018; activitatea desfăşurată de către Consiliul Suprem de Apărare a Ţării în anul 2017, informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

În cadrul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională, menţionează sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria