Prigojin, apariție surprinzătoare. În chiloți, buimac, într-un cort militar

Prigojin, apariție surprinzătoare. În chiloți, buimac, într-un cort militar

Pe rețelele sociale s-a viralizat o fotografie cu Evgheni Prigojin surprins în tricou și chiloți, coborând din pat într-un cort militar. Imaginea, care a apărut întâi în presa din Rusia, pare să indice că șeful Wagner a ajuns în Belarus.

Prigojin face un semn de salut, așezat pe marginea unui pat de campanie, într-un cort militar. Este îmbrăcat sumar, în tricou și chiloți, ceea ce poate să indice că s-a trezit de curând.

evgheni prigojin 2 Evgheni Prigojin, surprins într-o ipostază neobișnuită. Foto: Twitter

Cortul este de tip militar, cu paturi de campanie și podea din plăci OSB, iar în spatele lui Prigojin se vede o instalație electrică improvizată. De asemenea, lângă el este o noptieră pe care este așezat un pahar de apă.

Evgheni prigojin nu a mai fost văzut în public după tentativa nereușită de insurecție, pe care declanșat-o la sfârșitul lunii iunie. S-a speculat mult despre locul unde află, Belarus sau Rusia, iar Vladimir Putin a confirmat recent că s-a întâlnit cu el după evenimentele din 24 iunie.

Publicațiile ucrainene care au preluat imaginea cu Prigojin spun că decorul (cortul militar în care se află) pare să indice că șeful Wagner a ajuns în Belarus, unde a fost invitat de Alksandr Lukașenko.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?