Prima Doamnă a Statelor Unite ajunge vineri în România

Prima Doamnă a Statelor Unite ajunge vineri în România

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, ajunge vineri într-o vizită în România.

Ea a plecat în cursul nopţii de la Washington pentru o vizită de patru zile în România şi Slovacia, în care va sublinia angajamentul Statelor Unite pentru refugiaţii ucraineni.

"În drum spre România şi Slovacia pentru a petrece Ziua Mamei cu mame şi copii ucraineni care au fost forţaţi să îşi părăsească locuinţele din cauza războiului lui Putin. De asemenea, voi vizita trupele americane şi voi exprima recunoştinţă pentru eforturile de ajutorare a ţărilor vecine şi a lucrătorilor umanitari", a scris Jill Biden, pe Twitter.


Soţia preşedintelui american va vizita vineri Baza de la Mihail Kogălniceanu, unde se va întâlni cu militarii americani, după care, în cursul serii, va pleca spre Bucureşti.

Sâmbătă, Jill Biden se va întâlni cu membri ai Guvernului României, cu personalul Ambasadei SUA, lucrătorii implicaţi în acţiuni de ajutor umanitar, precum şi profesorii care îi ajută pe copiii ucraineni refugiaţi să se integreze într-un mediu şcolar stabil şi sigur. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...