Prima fotografie cu teroristul din Austria: A pus pe Instagram fotografii când jură credință ISIS

Prima fotografie cu teroristul din Austria: A pus pe Instagram fotografii când jură credință ISIS

Bărbatul doborât de poliție în Viena luni seară după ce a ucis mai mulți civili a postat în trecut pe contul său de Instagram imagini din momentul în care a depus un jurământ de credință față de șeful organizației teroriste ISIS, transmite publicația germană Bild, citată de presa austriacă .

Mai mult, chiar în ziua atacului el ar fi trimis clipuri video cu atacul de la redacția Charlie Hebdo către doi prieteni de pe Instagram, potrivit sursei citate.

În trecut, el a mai postat fotografii în care apare cu mai multe arme automate, exact modelul folosit în atacul terorist comis luni seară în centrul Vienei.

Reamintim că bilanțul momentului este de 4 morți civili, 15 răniți, plus teroristul ucis de poliție. Autoritățile caută și alți atacatori, dat fiind că luni seară au fost focuri de armă în șase locuri distincte din Viena.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...