Prima poză cu comediantul Jay Leno, după ce a fost ars pe față într-un incendiu

Prima poză cu comediantul Jay Leno, după ce a fost ars pe față într-un incendiu

Comediantul american Jay Leno a fost externat din spital după ce a primit tratament pentru arsurile suferite într-un incendiu produs în garajul său din California. De asemenea, spitalul a publicat o fotografie în care Leno zâmbește alături de personalul spitalului, cu leziuni vizibile la nivelul maxilarului, gâtului și mâinilor, scrie BBC.

Comediantul Jay Leno după externare / Foto: Grossman Burn Center via BBC

Jay Leno, în vârstă de 72 de ani, a petrecut 10 zile la un spital din Los Angeles după ce a suferit răni la nivelul feței, pieptului și mâinilor.

El va continua să primească îngrijiri mediacle și „apreciază foarte mult toate urările de bine" pe care le-a primit, a precizat Centrul pentru arși Grossman.

Medicul lui Leno s-a declarat mulțumit de progresele pacientului său.

Peter Grossman, un chirurg specializat în arsuri și chirurgie cosmetică, a declarat că este optimist că fostul prezentator al emisiunii Tonight Show se va recupera complet.

Jay Leno a suferit arsuri grave și semnificative de gradul doi, în urma unei explozii declanșate în timp ce lucra sub o mașină de epocă în garajul său, pe 12 noiembrie.

El a fost supus la două operații de grefă de piele în timp ce se afla la centrul de arși, dar doctorul Grossman a declarat că Leno a rămas bine dispus, făcând chiar glume și împărțind o dată prăjituri copiilor care erau, de asemenea, tratați la unitatea de arși.

Leno „așteaptă cu nerăbdare să petreacă Ziua Recunoștinței cu familia și prietenii săi și le dorește tuturor o sărbătoare minunată", a declarat luni spitalul.

Comediantul a părăsit The Tonight Show în 2014. În 2015, el a lansat un program TV numit Jay Leno's Garage, în care conduce mașini rare și de epocă împreună cu persoane celebre.

Într-un episod de luna trecută, președintele american Joe Biden a apărut în emisiune, concurând cu un Corvette Stingray din 1967.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”