Primarul din Lugoj anunţă că a fost demis de PNL Timiş de la conducerea organizaţiei locale a partidului

Primarul din Lugoj anunţă că a fost demis de PNL Timiş de la conducerea organizaţiei locale a partidului

Primarul municipiului Lugoj, Claudiu Buciu, a anunţat, miercuri seara, că a fost demis din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Lugoj de către conducerea interimară a PNL Timiş.

El susţine, într-o postare pe facebook , că astfel a fost desfiinţat singurul birou politic liberal care a reuşit să readucă PNL în fruntea administraţiei lugojene, după mai bine de 100 de ani.

"Am fost demis. Astăzi, Alin Nica (preşedinte interimar al PNL Timiş, n.r.) şi Dănuţ Groza au dizolvat Biroul politic al PNL Lugoj. Au desfiinţat singurul Birou politic al PNL Lugoj care a reuşit să readucă PNL în fruntea administraţiei lugojene după mai bine de 100 de ani. Le mulţumim colegilor din PNL Lugoj care ne-au ales, în mod democratic. Le mulţumim lugojenilor care ne-au acordat încrederea într-un moment extrem de dificil pentru Lugoj. Nu vă vom dezamăgi. Chiar dacă începutul este mai greu, ştim ce avem de făcut şi ne vom duce la bun sfârşit toate promisiunile făcute. Scopul nostru rămâne acela de a face administraţie. Avem o echipă care îşi doreşte exclusiv aceasta. PNL Timiş a arătat astăzi că desconsideră în primul rând comunitatea noastră. Faptul că ni s-au retras nişte funcţii politice, în contextul actual, ne onorează. Rămânem dedicaţi administraţiei locale dar şi adevăraţi liberali. Ştim ce valori avem de apărat. Şi le vom apăra lucrând necontenit pentru cei care ne-au acordat încrederea în mod democratic. Timpul a fost întotdeauna de partea politicienilor care au respectat cetăţenii", arată Claudiu Buciu în postarea sa .

Claudiu Buciu a declarat miercuri dimineaţa, pentru presa locală, că refuză să facă alegeri în filiala pe care o conduce, întrucât este nemulţumit de norma de reprezentare la Conferinţa Judeţeană de alegeri care ar urma să aibă loc şi care va desemna noua conducere a liberalilor timişeni. Dar, potrivit Statutului PNL, dacă nu sunt organizate alegeri în minimum 75% din organizaţii şi în cele municipale, nu pot fi organizate alegeri judeţene.

"Decizia mea este clară, nu organizez alegeri (municipale, n.r.). Multe comentarii nu vreau să mai fac, fiindcă nu vreau să mai fac rău partidului. Oricum, Nica şi Groza au făcut suficient de mult rău. Situaţia este extrem de dificilă şi trăim într-un teatru al absurdului deja", a afirmat el. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”