Primul „dezertor“: Cosmin Matei a şi semnat cu altă echipă după ce a dus Dinamo în „B“

Primul „dezertor“: Cosmin Matei a şi semnat cu altă echipă după ce a dus Dinamo în „B“

Cine crede că jucătorii profesionişti se mai ataşează, astăzi, de culorile unui club se înşală amarnic! Sau, dacă există asemenea cazuri, vorbim despre nişte situaţii extrem de rare.

Cosmin Matei (30 de ani) a fost pe teren, duminică, în remiza cu „U“ Cluj (1-1), care a condmnat Dinamo la cel puţin un sezon petrecut în „B“. Deşi suporterii şi oficialii roş-albilor încă nu şi-au revenit din şocul retrogradării, Matei a şi bătut deja palma cu următoarea sa echipă. Mijlocaşul va evolua la Sepsi Sfântu Gheorghe, câştigătoarea Cupei României. Cu care va evolua în Supercupa României, partida care va deschide noul sezon fotbalistic la data de 9 iulie, dar şi în turul II preliminar din Conference League.

Ce a anunţat clubul Sepsi?

*Sepsi OSK are un nou mijlocaş. Vă informăm că Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocaşului Cosmin Matei, care ultima oară a jucat la FC Dinamo, dar a mai evoluat în carieră şi la FC Farul, Genclerbirligi (Turcia), NK Istra 1961 (Croaţia), Atromitos (Grecia), Astra Ploieşti, precum şi la FCSB.Jucătorul, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!

24

de meciuri, 3 goluri şi 4 pase de gol a adunat Cosmin Matei, în acest sezon, la Dinamo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu