Principalul suspect în cazul asasinatului de la Iaşi ar fi fost la spital în noaptea crimei. „Avea o plagă tăiată la mâna dreaptă”

Principalul suspect în cazul asasinatului de la Iaşi ar fi fost la spital în noaptea crimei. „Avea o plagă tăiată la mâna dreaptă”

Marocanul Ahmed El Bourkadi, student la Medicină la Iaşi, este principalul suspect în cazul asasinatului de la Iaşi. Tânărul este dispărut şi se presupune că în noaptea crimei a fost la spital cu o mână tăiată, scrie Adevărul.

Apar noi informaţii în cazul asasinatului de la Iaşi. Principalul suspect, Ahmed El Bourkad, ar fi fost la spital în noaptea crimei. Cel puţin aşa arată ultimele informaţii prezentate de reprezentanţii UPU SMURD Iaşi. Potrivit acestora, joi, 9 decembrie, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi s-a prezentat o persoană de altă naţionalitate, cu mâna dreaptă tăiată.

„În data de 9 (joi, 9 decembrie n. r.), s-a prezentat un tânăr cu nume străin, cu plagă tăiată la mâna dreaptă. A fost tratat în urgenţă şi chirurgie plastică. A plecat acasă cu recomandări”, transmite Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al UPU SMURD Iaşi.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a cerut arestarea în lipsă a principalului suspect în acest caz.

„În baza art. 226 C.p.p., rap. la art. 202 alin. 3, alin. 4 lit. e C.p.p., art. 223 alin. 2 din C.p.p., ia faţă de inculpatul Ahmed Sami El Bourkadi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 alin. 1 – 189 alin. 1 lit. f Cod penal (în dauna victimelor (Jiynah Youssef şi Burlacu Ioana-Vanesa) măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile ce curg de la data punerii efective în executare”, se arată în decizia Tribunalului Iaşi.

Ahmed El Bourkadi este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, secţia franceză. Este bănuit că i-a ucis pe Ioana Burlacu şi Youssef Ajnyah, în imobilul închiriat de ei - o vilă din cartierul Moara de Vânt, Iaşi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…