Prințesa Kate a depănat amintiri cu Emma Răducanu. Se trezea „în zori” pentru a intra la Wimbledon

Prințesa Kate a depănat amintiri cu Emma Răducanu. Se trezea „în zori” pentru a intra la Wimbledon

Amintirile din copilărie ale Prințesei Kate includ cozi uriașe și multă așteptare, pentru a cumpăra bilete la Wimbledon. Ea obișnuia să urmărească meciurile alături de tatăl și sora ei, lucru pe care i l-a povestit și Emmei Răducanu.

Kate Middleton și Emma Răducanu FOTO Twitter/ emmaraducanu

Prințesa de Wales i-a spus starului de tenis britanic, în vârstă de 20 de ani, cum a așteptat la coadă pentru bilete la Wimbledon împreună cu tatăl și sora ei, Pippa Middleton, când era mică, notează Daily Mail.

Le-ar fi plăcut să te vadă”, i-a mărturisit Kate Middleton.

Întâlnirea dintre cele două a avut loc după ce însăși Emma Răducanu a suprins-o pe Kate printre fanii care stăteau la coadă. Tenismena a mers să își întâlnească susținătorii, alături de colegul său, Jack Draper.

A fost foarte distractiv. Ieri am fost acolo la 7:30 și era plin, a povestit Emma Răducanu.

Sportiva britanică a ratat Turneul Wimbledon din cauza unei răni la încheietura mâinii. I-a spus însă Prințesei de Wales că se va putea întoarce la antrenament într-o lună.

Este o poziție dificilă în care să te afli”, i-a răspuns Kate, empatic.

Kate Middleton la Wimbledon

În timp ce se afla la Wimbledon, Kate s-a alăturat, de asemenea, fostei jucătoare de tenis Laura Robson pentru a urmări puțin din acțiunea dinaintea ceremoniei de la ora 13:00. Din public, ea a urmarit-o pe Katie Boulter jucând împotriva Daria Saville.

Jocul să fie oprit din cauza ploilor, însă Kate Middleton a reușit să o urmărească puțin pe Katie, care a câștigat primul ei titlu WTA la Nottingham și a ajuns în semifinale la Surbiton, înainte ca vremea capricioasă să își spună cuvântul.

La ora 13:00, Prințesa de Wales a urmărit cum lui Roger Federer i s-a alăturat soția sa, Mirka, pe teren, iar fanii au urmărit un montaj video special cu cele mai bune momente ale sale de-a lungul anilor.

Jucătoarea de tenis a devenit prietenă cu Familia Regalăl Britanică, în ultimii ani, participând chiar la nunta surorii lui Kate, Pippa, cu James Matthews, în 2017.

Kate, în vârstă de 41 de ani, a fost printre cei care au aplaudat cu entuziasm, deoarece Federer, în vârstă de 41 de ani, a fost onorat pentru realizările sale sportive uriașe, după retragerea sa din joc, anul trecut.

Potrivit All England Lawn Tennis Club (AELTC), 42.815 de persoane au participat luni la campionate, ceea ce înseamnă că au fost cu mai mult de 6.000 de spectatori față de anul trecut.

Campionatele se vor desfășura până pe 16 iulie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat