Prințesa lu' pește prăjit, dosare pe bandă rulantă după ce-a fost evacuată

Prințesa lu' pește prăjit, dosare pe bandă rulantă după ce-a fost evacuată

Prințesa lu' pește prăjit și soțul ei, Prințul lu' pește prăjit , au fost chemați în fața instanței de un afacerist celebru, Sorin Vișinescu. Procesul vine la scurt timp după ce acritura a fost evacuată din vila în care stătea pe datorie, în timp ce soțul ei, urmărit internațional, este căutat de poliție. Prințul lu' pește prăjit a fost condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare, dar au urmat clipe grele și pentru Prințesa lu' pește prăjit și progenitura, deoarece au fost evacuați din vila în care locuiau până să izbucnească problemele.

Prințesa lu' pește prăjit și progenitura, în vârstă de 11 ani, au fost evacuați din vila de lux din Capitală, deoarece nu ar mai fi plătit ratele bancare, din cauza evenimentelor neplăcute cu care se confruntă „familia regală” în prezent.

Vila de lux în care locuiau se află într-o zonă extrem de bună a Capitalei, mai exact în Centrul Vechi al Bucureștiului, însă se spune că banca ar fi vândut deja locuința și căPrințesa lu' pește prăjit și progenitura s-ar fi stabilit acum un hotel de patru stele din nordul Capitalei. Apropiații acriturii au declarat că aceasta ar fi dorit să plece pentru o perioadă pe meleaguri străine, însă inițiativa ei nu a putut fi pusă în practică, deoarece ar fi trebuit ca deplasarea să se facă fără acordul tatălui.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…