Prințul William, despre pașii făcuți în urma sicriului suveranei britanice: „Mi-a stârnit câteva amintiri”

Prințul William, despre pașii făcuți în urma sicriului suveranei britanice: „Mi-a stârnit câteva amintiri”

Prințul William le-a mărturisit celor prezenți, joi, la Sandringham pentru a aduce un ultim omagiu suveranei britanice, că drumul parcurs în urma sicriului suveranei britanice a reprezentat un moment dificil, care i-a trezit amintiri, relatează, joi, Reuters, conform Agerpres .

Prințul William a mers în spatele noului suveran britanic în timpul procesiunii. Foto: EPA EFE

Prințul William a mers în spatele tatălui său, noul suveran britanic, alături de Prințul Harry, în timpul procesiunii solemne, care a avut loc miercuri, în care trupul neînsuflețit al suveranei britanice a fost transportat de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Drumul de ieri a fost o provocare", le-a transmis Prințul William, persoanelor din public care l-au consolat, în timp ce a observat omagiile florale lăsate în faţa reședinței regale Sandringham din estul Angliei în onoarea reginei.

Mi-a stârnit câteva amintiri", a mai afirmat el, conform unor înregistrări video care au surprins discuția de joi.

William și Harry, la acea vreme în vârstă de 15, respectiv 12 ani, au mers în urma sicriului mamei lor, Prințesa Diana, care a murit în anul 1997 la Paris, la vârsta de 36 de ani, într-un accident de mașină.

Cei doi frați, a căror relație a devenit din ce în ce mai tensionată în ultimii ani, au discutat anterior despre trauma îndelungată suferită după moartea Prințesei Diana și despre acel drum, în timpul căruia și-au păstrat expresiile stoice.

Deși, contextele au fost de această dată diferite, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, la reședința sa din Scoția, au existat unele asemănări, printre care emoția, spectacolul solemn și senzația oferită de un eveniment important desfășurat în fața a mulțimilor și a camerelor de filmat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...