Priviți, acesta este „palatul” din Scoția unde și-a petrecut vacanța premierul britanic...

Priviți, acesta este „palatul” din Scoția unde și-a petrecut vacanța premierul britanic...

Fotografii cu șederea premierului Boris Johnson în ținutul scoțian îi înfățișează pe politician bucurându-se de plimbări cu logodnica sa Carrie Symonds, fiul lor Wilfred și câinele Dilyn, relatează  România Liberă .

Pe Instagram-ul lui Carrie Symonds, Johnson apare purtând cizme de munți în timp ce se plimbă cu copilul legat de piept lângă casa lor de vacanță din Applecross, Scoția.

Alte imagini o arată pe Symonds, în vârstă de 32 de ani, purtând un jumper confortabil de iarnă în timp ce stătea în fața unei priveliști pitorești a Golfului Applecross împreună cu fiul ei - a cărui naștere a fost anunțată acum cinci luni - și câinele ei de salvare Dilyn.

Fotografiile vin după ce marea evadare a perechii în țară a fost scursă în presă dar și după o întreagă saga cu Proprietarul casei de vacanțe, Kenny Cameron, care s-a plâns că perechea nu ar fi cerut aprobarea sa pentru a instala un cort pe pășunea sa îngrădită.

Cei doi s-au deplasat la locația lor de vacanță la o distanță de 600 de mile de locuința lor din Downing Street, weekendul trecut și de atunci s-au întors acasă înainte de sfârșitul pauzei parlamentare.

Boris Johnson și fiul său, Wilfred.

Carrie Symonds, logodnica Premierului Britanic - Johnson, fiul lor, Wilfred și cățelul Dylin

Premierul Britanic, pe malul scoțian

Casa de vacanță din Scoția închiriată de Johnson



Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...