Priviți ce-a urmat după ce un milionar ucrainean din IT a văzut pe cameră că vila i-a fost ocupată de ruși

Priviți ce-a urmat după ce un milionar ucrainean din IT a văzut pe cameră că vila i-a fost ocupată de ruși

Un milionar ucrainean afirmă că a cerut forțelor armate ale Kievului să îi bombardeze vila după ce a văzut că aceasta a fost ocupată de soldați ruși, scrie Business Insider .

Vila milionarului ucrainean dupa ce a fost bombardata de fortele KievuluiFoto: Facebook

Andrei Stavnitser, CEO-ul unei companii ucrainene din domeniul IT, a declarat în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Good Morning Britain” că a văzut că forțele rusești apropiindu-se de proprietatea sa din apropierea Irpinului pe data de 5 martie cu ajutorul unei camere de supraveghere instalate pe proprietate.

„Ei au distrus majoritatea camerelor din interiorul casei dar a rămas un webcam mic”, a relatat bărbatul care spune că a plecat din Ucraina în Polonia după declanșarea invaziei rusești.

Acesta a mai povestit că paznicii pe care îi avea la proprietate au fost „capturați, dezbrăcați, interogați și trimiși în pădure” și că pe proprietatea sa au fost aduse 12 vehicule militare, printre care și lansatoare de rachete.

„Practic au început să tragă asupra Kievului de la casa mea”, mai afirmă el.

Milionarul spune că armata ucraineană i-a bombardat vila

Irpin, o suburbie a Kievului, a asistat la unele din cele mai puternice lupte din prima lună a invaziei declanșate de președintele Vladimir Putin pe 24 februarie, forțele ucrainene reușind să preia în totalitate controlul asupra sa abia pe 28 martie.

Numeroase scene dramatice au fost surprinse în acest oraș în timpul asediului rusesc care s-a întins pe mai bine de o lună, militarii ruși deschizând foculasupra civililor și a convoaielor umanitare care au încercat evacuarea lor.

Milionarul susține că a contactat forțele armate ucrainene și le-a cerut să îi bombardeze vila. „Din fericire trupele [rusești] au fost distruse de armata ucraineană”, afirmă acesta.

Jurnaliștii de la Insider notează că nu au putut obține o confirmare a informațiilor din partea ministerului Apărării de la Kiev dar că Stavnitser a distribuit pe pagina sa de Facebook mai multe imagini despre care afirmă că sunt cu vila distrusă (majoritatea pot fi văzute în secțiunea de comentarii).


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu