Priviți ce se întâmplă la sediul AUR! N-a venit nimeni s-o susțină pe șoșoacă la „marele miting” de susținere anunțat pentru sâmbătă

Priviți ce se întâmplă la sediul AUR! N-a venit nimeni s-o susțină pe șoșoacă la „marele miting” de susținere anunțat pentru sâmbătă

Mitingul de amploare, anunțat pe rețeaua Facebook pentru sâmbătă dimineaţă, în scopul susţinerii Dianei Şoşoacă, după ce aceasta a fost îndepărtată din AUR, pare a fi un real eșec, transmite Antena3.

„Nu a venit nimeni în faţa sediului AUR, deşi zeci de persoane au confirmat prezenţa pe Facebook, acolo unde a fost pregătit evenimentul”, a transmis reporterul Antena3.

Sute de persoane şi-au exprimat intenția, pe facebook, de a se prezenta la sediul AUR pentru a protesta împotriva deciziei de înlăturare a Dianei Șoșoacă din partidul AUR. „La ora la care este anunțat mitingul, în fața sediului AUR bate vântul”, a transmis reporterul Antena3, care a precizat că așteaptă de mai multe ore pentru a vedea dacă vin protestatrii.

În tot timpul cât au așteptat reporterii Antena3, mai mulţi membri ai partidului AUR au venit la sediu şi au intrat în birouri.

Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR

Conducerea AUR a anunțat oficial, miercuri seară, excluderea din partid a deputatului Mihai Lasca și retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Șoșoacă.

În cadrul ședinței Biroului Național de Conducere al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a fost inclusă și analizarea cazurilor mai multor parlamentari aleși pe lista AUR, al căror comportament a adus atingere intereselor și imaginii partidului.

„Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, se precizează comunicatul de presă al formaţiunii, conform Antena3.

Diana Șoșoacă/Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Sursa Foto: Captura Antena3



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina