Priviți cum a apărut Gâdea la Antena 3 duminică seara! Vopsit, cu nuanțe de albastru!

Priviți cum a apărut Gâdea la Antena 3 duminică seara! Vopsit, cu nuanțe de albastru!

Priviți cum a apărut Gâdea la Antena 3 duminică seara! Vopsit, cu nuanțe de albastru! Gâdea a apărut la pupitrul emisiunii proaspăt tuns şi vopsit, culoarea fiind foarte intensă şi extrem de nefirească. Vopsitul părului la bărbaţi este un subiect care stârneşte uimire în societatea noastră, deşi Mihai Gâdea nu ar fi nici primul şi nici ultimul care apelează la serviciile unui hair-stylist pentru a-şi colora părul. De obicei bărbaţii care recurg la astfel de trucuri sunt cei trecuţi de prima tinereţe, dar Mihai Gâdea are doar 41 de ani, scrie  Click.ro .

Ceea ce este de mirare este modul în care apelează la stilist. Surse din anturajul lui au povestit pentru Click.ro  că omul de televiziune vine în mare secret la salon şi nu obişnuieşte să respire acelaşi aer cu ceilaţi clienţi, aşadar o parte din coafor se închide parţial doar pentru el. Şi vopsitul nu este singurul secret al lui Mihai Gâdea! Sunt zvonuri că prezentatorul şi-ar fi făcut în trecut şi un implant de păr, pentru a-şi ascunde chelia din creştetul capului.

Un stilist un experienţă a confirmat pentru Click că realizatorul tv obişnuieşte să-şi vopsească părul, iar acest lucru este mai mult decât evident.

"Da, este vopsit. Se vede asta foarte clar, ma ales privind perciunii, care sunt acum mult mai accentuaţi”, a explicat stilistul Robert Leu.


Mihai Gâdea a apărut pe sticlă cu o nuanţă de negru-albăstrui nefirească a părului



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro