Priviți, „intelectualul PSD” Dîncu a apărut cu o bibliotecă falsă pe fundal în timpul unei intervenții la TV

Priviți, „intelectualul PSD” Dîncu a apărut cu o bibliotecă falsă pe fundal în timpul unei intervenții la TV

Ministrul Apărării Vasile Dîncu este ținta ironiilor pe Facebook după ce a ales să folosească, în timpul unei intervenții la TV, o imagine de fundal considerată ridicolă de comentatori.

Dîncu a fost solicitat de B1 TV să intervină de la distanță cu un comentariu pe tema presupuselor tensiuni din coaliția de guvernare.

Cele două părți au folosit drept platformă pentru comunicare o aplicație de tip Zoom sau Meet, iar ministrul Apărării a ales să folosească drept fundal fals fotografia unei biblioteci uriașe.

"Nu-ți trebuie perspicacitate multă ca să vezi că secvențele de cărți se repetă identic. Cărțile te ajută, dar nu te fac mai deștept", a remarcat un utilizator pe Facebook.

O parte dintre comentatori sunt de părere că ministrul are lipit pe peretele unei camere a locuinței un tapet reprezentând o bibliotecă. În realitate, este vorba despre fundalul disponibil în mod standard în aplicații precum Zoom sau Meet.

Dîncu, profesor la Facultatea de Sociologie a Universității București, este ironizat intens în comentariile pe subiect, mai ales fiindcă și-a clădit în timp renumele de "intelectual PSD", fiind unul dintre puținii lideri social-democrați post-decembriști care și-a permis să-și aroge o asemenea încadrare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…