Pro TV a difuzat un episod greșit din „Las Fierbinți“ în locul celui anunțat

Pro TV a difuzat un episod greșit din „Las Fierbinți“ în locul celui anunțat

Postul de televiziune a cerut scuze publicului, într-o postare pe Facebook, după ce a difuzat un episod mai vechi despre vaccinare.

Joi seara, înainte de finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, în intervalul orar dedicat serialului de comedie „Las Fierbinți“, a fost difuzat un episod mai vechi, din septembrie 2021. Postul a cerut scuze telespectatorilor, invocând o eroare tehnică, potrivit paginademedia.ro .

Atât pe pagina de Facebook a Pro TV, cât și pe pagina de Facevook a serialului, se arată că „în această seară, din cauza unei erori de sistem a fost difuzat un episod neplanificat din serialul «Las Fierbinţi»“.

„Ne cerem scuze pentru situaţia creată şi profităm să vă mulţumim pentru faptul că sunteţi alături de noi de atâţia ani. Vă invităm să rămâneţi aproape de personajele voastre preferate care vor trece, în continuare prin noi aventuri neaşteptate“, se arată în mesajul Pro TV.

Telespectatorii nu au părut afectați de această eroare tehnică, ba chiar s-au bucurat că au avut șansa să redescopere glume mai vechi. „Atât de multe subtilități ascund replicile voastre din film, că, dacă reluăm chiar și a treia oară un episod, tot mai descoperim una pe care n-am prins-o din prima. Sunteți foarte buni“, a comentat o telespectatoare.

Episodul difuzat joi seara a fost transmis, inițial, în septembrie 2021 și a fost u n puternic mesaj pro vaccinare , întins pe 20 de minute. Invitat special în acest episod a fost actorul Adrian Titieni, care, după ce îl vaccinează pe Celentano (Adrian Văncică) ţine o prelegere celorlalţi locuitori, demontând mituri şi conspiraţii.

Cesta este cel de-al 21-lea sezon al acestui serial-fenomen. Au trecut peste zece ani de când românii au pășit pentru prima dată în Fierbinți, satul în care fiecare pățanie este colorată cu umor și în care fiecare zi aduce o poveste de neuitat.

Las Fierbinți, cel mai popular serial românesc de comedie FOTO Pro TV

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina