Procurorul Aurelian Mihăilă, fost adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, la DNA

Procurorul Aurelian Mihăilă, fost adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, la DNA

Procurorul Aurelian Mihăilă, fost adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiești, surse judiciare declarând ca acesta a fost citat in calitate de suspect. Conform surselor citate, Mihăilă va fi audiat în dosarul pentru care ICCJ a confirmat la sfârșitul lunii februarie redeschiderea urmăririi penale, cauza fiind clasată anterior de procurorul Lucian Papici.

Potrivit acelorași surse, în ordonanța de clasare să arată că Mihăilă ar fi întreprins demersuri pentru favorizarea lui Răzvan Alexe, apropiat al familiei lui Mircea Cosma, care este președinte al CJ Prahova. Fostul adjunct al PCA Ploiești ar fi încercat să împiedice demersurile colegilor săi, sprijinindu-l astfel pe Răzvan Alexe.

După confirmarea redeschiderii urmăririi penale în acest dosar, la sediul DNA Ploiești au mai fost audiate în calitate de martori mai multe persoane, între care mai mulți polițiști dar și șeful poliției municipiului Ploiești, Gelu Manea, precum și adjunctul PCA Ploiești, Liviu Tudose.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”