Prognoza meteo 17 martie: temperaturile încep să crească. Cum va fi vremea în România

Prognoza meteo 17 martie: temperaturile încep să crească. Cum va fi vremea în România

Deși temperaturile încep să crească începând de vineri, 17 martie, atmosfera va fi schimbătoare la nivelul întregii țări. Pe alocuri, va bate vântul și se vor semnala precipitații slabe.

FOTO Shutterstock

Vineri, 17 martie, temperaturile vor începe să crească și se vor semnala înnorări în sud și sud-est unde sunt posibile ploi de scurtă durată pe parcursul zilei. La munte, vântul va bate cu putere.

Cel mai cald va fi la Timișoara, Buzău și București, unde temperatura va urca în termometre până la 12 grade Celsius, iar cel mai frig va fi la Miercurea Ciuc, unde vor fi maximum 7 grade Celsius. În Constanța, temperatura va urca până la 10 grade Celsius.

Cerul se va menține variabil pe parcursul întregii zile, cu unele înnorări în sud și sud-est unde se vor înregistra ploi de scurtă durată pe parcursul zilei. De altfel, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și la munte.

În Dobrogea și Bărăgan se anunță ploi trecătoare , iar vântul va bate insistent. În Moldova de sud și în nordul Munteniei: va fi atmosferă schimbătoare și vor fi condiții de ploaie. În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, ziua va fi însorită.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?