Programul National Rabla pentru Electrocasnice

Programul National Rabla pentru Electrocasnice

Programul Național Rabla pentru Electrocasnice , a doua ediție, a început pe 21 noiembrie 2022, ora 10:00, și timp de 5 zile, cei care doresc să-și schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi, se pot înscrie în acest program. Având în vedere că se vorbește la nivel global despre conservarea resurselor de energie, contribui și tu prin schimbarea electrocasnicelor vechi, care consumă mai multă energie, cu unele noi.

Etapele Programului Rabla pentru Electrocasnice

Trebuie să știi că este necesară crearea unui cont pentru a participa la acest program sau dacă ai deja unul, nu trebuie decât să te autentifici în sistem și să aplici pentru voucherul dorit.

  • 05.12.2022, ora 10:00 – 09.12.2022, ora 23:59 (sau până la epuizarea fondurilor) are loc selecția voucherelor pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi aparate frigorifice sau congelatoare;
  • 12.12.2022, ora 10:00 – 16.12.2022, ora 23:59 (sau până la epuizarea fondurilor) are loc selecția voucherelor pentru laptopuri şi tablete;
  • 19.12.2022, ora 10:00 – 23.12.2022, ora 23:59 (sau până la epuizarea fondurilor) are loc selecția voucherelor pentru aparatele de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

Valoarea voucherelor rabla electrocasnice

Cea de-a doua ediție a Programului Rabla pentru Electrocasnice are un buget de 50 de milioane de lei și este împărțit pe fiecare etapă:

  • Etapa I are un buget de 25.000 milioane lei,
  • Etapa a II-a are un buget de 10.000 milioane lei,
  • Etapa a III-a are un buget de 15.000 milioane lei.

Ai voucher de 500 lei pentru laptopuri și 300 lei pentru tablete, 400 lei pentru mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe, aparate de aer condiționat, mașini de spălat vase, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare și 200 lei pentru aspiratoare.

La fel ca și în ediția din iunie, televizoarele nu mai sunt incluse în program. Termenul în care poți valorifica voucherul rabla este de 7 zile. Dacă ai rezervat un voucher și nu-l folosești în această perioadă sau în etapa pentru care a fost selectat, nu vei mai avea dreptul să te înregistrezi în următoarea sesiune a programului cu voucherul obținut.

Magazine participante la Programul Rabla pentru Electrocasnice

Te poți bucura de beneficiile programului AFM Rabla și să-ți folosești voucherul într-unul din magazinele participante. Marii retaileri au pregătit o serie de promoții pentru acest program, iar clienții se bucură pe lângă voucherul AFM și de prețuri speciale.

De asemenea, în cazul în care ai probleme în crearea contului pentru Programul Rabla, poți apela cu încredere la consultanții din magazine. Afli informații despre produsele pe care vrei să le achiziționezi și vezi care sunt cele mai eficiente, performante sau care se încadrează în bugetul tău.

Informează-te din timp și alege opțiunea care ți se potrivește. Schimbă vechiul echipament cu unul nou, performant!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București