Proprietarul unui restaurant, convins că a primit 3.000 de euro bacșiș. Ce l-a indus în eroare VIDEO

Proprietarul unui restaurant, convins că a primit 3.000 de euro bacșiș. Ce l-a indus în eroare VIDEO

Clienții unui restaurant din Italia au lăsat fără să-și dea seama 3.000 de euro bacșiș. Proprietarul restaurantului a vorbit despre întâmplare într-un clip video publicat pe TikTok, relatează Il Messaggero.

Proprietarul restaurantului a hotărât să vândă moneda. Foto Captură video Tik Tok/ rioleons

Îi mulțumesc domnului care, fără să știe, a lăsat un bacșiș de 3.000 de euro”, a transmis pe Tik Tok proprietarul restaurantului Osteria Leone din orașul Benevento, Mario Leone.

Clienții restaurantului, care au avut o consumație în valoare de 42 de euro, ar fi lăsat doar doi euro bacșiș pentru serviciul prestat. În realitate, ar fi vorba de o monedă rară, rezultatul unei erori de batere a monedei. Și care, prin urmare, ar valora mult mai mult.

Astfel, proprietarul restaurantului a hotărât să vândă moneda cu 3.000 de euro, subliniind cu roșu particularitățile care ar face-o rară.

Cu toate acestea, pentru o evaluare este necesară opinia unui specialist în numismatică.

Sincer”, comentează un internaut, „prin mâinile noastre trec monede rare a căror valoare nu o cunoaștem”.

Nu toată lumea a crezut relatarea lui Mario Leone. Particularitățile monedei pot fi determinate și de procesele mecanice și chimice.

Cu peste patru milioane de vizualizări, videoclipul lui Mario Leone a devenit în scurt timp viral. Însă, surpriza care a venit la scurt timp după aceea a fost amară. „După o analiză atentă efectuată de un expert”, a declarat Leone pentru Il messaggero, „am ajuns la concluzia că, din păcate, moneda nu este atât de valoroasă pe cât credeam”. Particularitățile monedei „se datorează doar uzurii acesteia”, a declarat proprietarul restaurantului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…