Protest inedit la Roland Garros, la una din semifinale: o spectatoare s-a legat de fileu. Ce mesaj a transmis

Protest inedit la Roland Garros, la una din semifinale: o spectatoare s-a legat de fileu. Ce mesaj a transmis

Femeia, care purta un tricou cu mesajul „Mai avem 1028 de zile” (dorind să atragă atenţia asupra impactului pe care îl au schimbările climatice), s-a ataşat de la nivelul gâtului de fileul terenului de pe Philippe Chatrier.

Cei care au filmau au schimbat repede imaginea de pe arena centrală cu imagini de ansamblu, pentru a nu promova asemenea acţiuni. Asemenea reguli sunt şi la fotbal, unde în cazul intrării pe teren a unor spectatori, televiziunile au obligaţia să evite promovarea acestora (sau a mesajelor acestora).

FOTO EPA EFE

Forţele de ordine au intervenit, iar jucătorii au fost trimişi la vestiare. Meciul s-a reluat după o pauză de aproximativ 10 minute, iar Casper Ruud a obţinut calificarea în finala de la Roland Garros.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…