PSD: Alexandru Stănescu a demisionat din funcţia de membru al Comitetului de reglementare al ANRE

PSD: Alexandru Stănescu a demisionat din funcţia de membru al Comitetului de reglementare al ANRE

Alexandru Stănescu, propus de grupul parlamentar al PSD ca membru în Comitetul de reglementare al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în domeniul Energiei, şi-a anunţat demisia din această funcţie.

Potrivit unui comunicat al PSD, începând cu data de 3 martie, lui Alexandru Stănescu îi încetează, la cerere, mandatul de membru în Comitetul de reglementare al ANRE.

"Am înaintat în această dimineaţă Parlamentului demisia din funcţia de membru în Comitetul de reglementare al ANRE. Am luat această decizie pentru a mă putea dedica în continuare unor proiecte care îmi solicită întreaga implicare. Mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată", a declarat Alexandru Stănescu, citat în comunicat.

În perioada 2012 - 2020, Stănescu a fost parlamentar PSD, fiind vicepreşedinte şi apoi preşedinte al Comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor.

În 14 decembrie, Alexandru Stănescu a fost ales de Parlament în funcţia de membru al Comitetului de reglementare al ANRE.

După numirea acestuia, USR a sesizat Curtea Constituţională a României.

CCR a amânat de mai multe ori termenul privind discutarea sesizării. Ultimul termen stabilit era 16 martie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...