PSD, doar minciuni și demagogie/Comisia Europeană a transmis României că renegocierea PNRR este „exclusă”

PSD, doar minciuni și demagogie/Comisia Europeană a transmis României că renegocierea PNRR este „exclusă”

Un reprezentant al Comisiei Europene le-a transmis marți reprezentanților României că este ”exclusă” renegocierea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), potrivit surselor G4Media.ro.

E vorba despre Elisa Roller, oficial al Comisiei Europene care gestionează programul Recovery, responsabil pentru planurile naționale de redresare ale statelor membre.

Oficialul european le-a transmis directorilor din mai multe ministere că o renegociere a PNRR din partea României este ”exclusă” la doar o lună după ce planul a trecut prin complicatul proces de aprobare atât din partea Comisiei Europene, cât și în Consiliul UE.

Ea a făcut referire la declarațiile publice ale politicienilor PSD, care au cerut în mod repetat renegocierea PNRR.

”Să optimizăm PNRR, mai mult ca sigur dacă se va constitui coaliția vom face o deplasare la Bruxelles ca să discutăm punctual. Deja europarlamentarii discută cu privire la optimizarea PNRR”, a declarat marți Marcel Ciolacu.

Tot marți, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Radu Oprea, a declarat că PSD vrea să introducă irigaţiile în PNRR. (Foto: InquamPhotos / Octav Ganea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro