PSD face ce știe, procurorii fac ce trebuie!/Primarul PSD al comunei Cojasca a fost reținut!

PSD face ce știe, procurorii fac ce trebuie!/Primarul PSD al comunei Cojasca a fost reținut!

Primarul PSD al comunei dâmboviţene Cojasca şi şase funcţionari publici au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în urma percheziţiilor efectuate marţi la edil acasă şi la o instituţie publică, conform unor surse judiciare.

Primarul Gheorghe Victor şi cei şase funcţionari publici (două femei care lucrează la Serviciul Public Comunitar de Evidenţa Populaţiei Cojasca şi alte patru care lucrează la primărie) au fost reţinuţi şi duşi în arestul Poliţiei. Funcţionarii sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, fals informatic în formă continuată şi fals intelectual în formă continuată, iar edilul este acuzat de instigare şi complicitate la infracţiunile de mai sus.

Ancheta vizează eliberarea în fals de vize de reşedinţă. Vizele ar fi fost eliberate pentru persoane care nu au locuit niciodată în imobilele respective, iar proprietarii nu ştiau că la adresele lor au fost eliberate astfel de documente.

La Cojasca vor avea loc alegeri pentru consiliul local pe 27 iunie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!