PSD, în pragul EXPLOZIEI! Parlamentarii de Ilfov cer DEMISIA lui Dragnea! Susținere TOTALĂ pentru Firea! Ce județe urmează!

PSD, în pragul EXPLOZIEI! Parlamentarii de Ilfov cer DEMISIA lui Dragnea! Susținere TOTALĂ pentru Firea! Ce județe urmează!

PSD, în pragul EXPLOZIEI! Parlamentarii de Ilfov cer DEMISIA lui Dragnea! Susținere TOTALĂ pentru Firea! Ce județe urmează! Scandalul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea ia amploare, iar parlamentarii PSD de Ilfov fac scut în jurul președintelui lor, Gabriela Firea. Contactați de un site deținut de soțul unei deputate PSD, parlamentarii de Ilfov și-au exprimat 100% susținerea pentru Firea. Miercuri, alți doi parlamentari de Botoșani, Răzvan Roraru și Mihaela Huncă, s-au distanțat de actuala conducere a PSD. Deputata Mihaela Huncă și-a anunțat chiar demisia din PSD! Conform informațiilor noastre, în zilele următoare urmează ca și alți parlamentari din județe ca Olt, Brăila, Bistrița, Caraș-Severin și Timiș să facă astfel de anunțuri. La aceștia s-ar adăuga și mai mulți parlamentari de București, dar și cel puțin trei primari de sector.

 „Cu siguranță că o susțin pe doamna Firea, în tot ceea ce face”, a declarat Corina Bogdan, deputat PSD de Ilfov, pentru siteul respectiv.

Întrebată dacă susține și demersul Gabrielei Firea prin care cere demisia lui Liviu Dragnea, deputatul a întărit cele spuse anterior.

„Deci eu susțin absolut întreg demersul doamnei Firea. Mi se pare un demers democratic. Alte declarații nu doresc să fac”.

La rândul său, senatorul Emanuel Botnariu își declară susținerea necondiționată pentru Gabriela Firea.

„Deci eu o susțin pe doamna Gabriela Firea o mie la sută, pentru că PSD este cel mai pare partid social-democrat din Europa și noi nu vrem să fim conduși dictatorial”, a declarat Botnariu.

De asemenea, deputatul Cătălin Zamfira a precizat că o susține pe Firea, inclusiv în demersul prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea.

„Da, o susțin 100% pe doamna Firea, inclusiv în chestiunea demisiei domnului Dragnea. Absolut că o susțin pe doamna Firea”, a spus Zamfira.

Totodată, Firea are și susținerea primarilor din Ilfov. Printre susținători se numără: Iacob Petre-oraș Popesti Leordeni, Ivan Marian- oraș Pantelimon, Petre Gheorghe-com 1Decembrie,  Pretorian Cristian- Balotesti, Oancea Marian-Snagov, Covrigea Gheorghe- Berceni, Marin Ionuț -Copăceni, Condu Stefan-Dobroesti, Costache Constantin- viceprimar Voluntari si ceilalți viceprimari PSD din Ilfov.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /