PSD, încă o „ștangă” în calea vaccinării/Rafila s-a consultat cu „specialişti din Israel” și nu mai face și a treia doză

PSD, încă o „ștangă” în calea vaccinării/Rafila s-a consultat cu „specialişti din Israel” și nu mai face și a treia doză

PSD, încă o „ștangă” în calea vaccinării/Rafila s-a consultat cu „specialişti din Israel” și nu mai face și a treia doză.

Alexandru Rafila a dezvăluit de ce nu s-a vaccinat cu cea de-a treia doză anti-COVID-19. 

Rafila este de părere că românii are au trecut prin boală şi s-au vaccinat cu primele două doze împotriva COVID 19 nu mai trebuie să facă şi doza a treia.

Medicul a afirmat, după şedinţa Comisiei de Sănătate din Parlament, că a ajuns la această concluzie după ce s-a consultat cu specialişti din Israel.

Rafila: „Eu am discutat cu colegi de ai mei din Israel care studiază îndeaproape aceste vaccinuri”
„Cu doza trei nu mă voi vaccina. Persoanele care au trecut prin infecţie şi s-au vaccinat cu două doze de vaccin Pfizer, sau o doză de alt vaccin, nu mai trebuie să facă şi a treia doză. Lucrul acesta trebuie foarte clar spus. Domnul doctor Gheorhiţă şi-a schimbat opinia, eu l-am auzit spunând de două ori, că nu este necesar. Eu am discutat cu colegi de ai mei din Israel care studiază îndeaproape aceste vaccinuri. Recomandarea şi pentru Israel, este ca acele persoane care au trecut prin infecţie şi au făcut deja vaccinarea completă, să nu mai facă şi doza a treia”, a spus medicul Alexandru Rafila.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Zvon...