PSD nu vota un guvern minoritar PNL-UDMR, anunță Marcel Ciolacu

PSD nu vota un guvern minoritar PNL-UDMR, anunță Marcel Ciolacu

PSD nu va vota un guvern minoritar PNL-UDMR, anunță președintele formațiunii, Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat a precizat astăzi că PSD nu a purtat negocieri cu PNL despre o posibilă intrare la guvernare și a adăugat că, dacă nu se găsește o soluție la ieșirea din actuala criză, o variantă o reprezintă organizarea de alegeri anticipate în primăvară. Marcel Ciolacu a mai afirmat că PSD este dispus să susțină un guvern de tehnocrați, dacă se va ajunge la această variantă.

Marcel Ciolacu: Un guvern minoritar este o ruptură între guvern și parlament. Ştiu că au mai existat guverne minoritare în România, dar nu într-o astfel de situație de criză. Cu certitudine, Partidul Social Democrat nu va vota un guvern minoritar.

Nu este luată o decizie în acest sens, dar acest lucru o să recomand colegilor mei. Dacă este această siguranță la Partidul Național Liberal înseamnă că o majoritate deja creionată cu cei de la USR. Suntem deschiși la orice variantă. Nu cred că ați văzut vreo condiționare din partea Partidului Social Democrat. Deci când nu se mai poate rezolva o criză, se merge la anticipate. Te întorci la popor și se dă votul. Nu e nicio problemă./gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 29 octombrie

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...