PSD stă pe un butoi cu pulbere! Război fratricid între Dragnea și Viorel Ștefan, singurul care îi spune-n față realitatea. Evaluarea miniștrilor este făcută de Vâlcov!

PSD stă pe un butoi cu pulbere! Război fratricid între Dragnea și Viorel Ștefan, singurul care îi spune-n față realitatea. Evaluarea miniștrilor este făcută de Vâlcov! Dragnea le-a spus baronilor fideli că au de ales între el și Grindeanu și Ștefan. Miercuri, Dragnea l-a atacat mișelește pe Ștefan acuzându-l de sfidare la adresa Parlamentului și a partidului prin absența sa de la votul privind iluzoria Lege a Salarizării. În fapt, Dragnea a mințit pentru că Ștefan plecase la Paris. Dragnea l-a atacat voalat și pe Grindeanu, pe aceleași considerente. Mințind iar pentru că nu-l invitase la ședință...

La rândul său, ministrul Finanțelor, unul dintre cei mai respectați pesediști, om cu vechime în partid, le-a transmis celor care au încercat să reconcilieze relația dintre el și Dragnea că el nu se umilește. Că nu acceptă să-i dicteze lui, un pesedist cu ștate vechi în partid, un venetic ca Vâlcov. Și că Dragnea a luat-o pe arătură și duce partidul la groapă pe mâna unui aventurier.

Cabinetul 2

Viorel Ștefan face echipă în acest război cu premierul Sorin Grindeanu, iritat la rândul său că trebuie să dea socoteală la Cabinetul 2 despre orice măsură guvernamentală. Dealtfel, puțină lume a observat amănuntul că Grindeanu a atras atenția că este în PSD de 21 de ani. Cine este Cabinetul 2? Cabinetul 2 este Darius Vâlcov, mâna dreaptă a lui Dragnea. Vâlcov are la dispoziție sediul PSD din Băneasa, de pe strada Ion Ionescu de la Brad, și o întreagă armată de secretare și consultanți.

Conflictul dintre Viorel Ștefan și duetul Dragnea-Vâlcov a început să mocnească la sfârșitul lui ianuarie, la întoarcerea lui Dragnea din vizita în SUA. Atunci, ministrul Finanțelor a fost chemat în Băneasa și a primit în plic Bugetul făcut de Vâlcov. Iar Grindeanu a fost martor la căratul apei.

Cele două axe de comunicare din partid sunt următoarele:

- pe mesajele stricte de PSD axa Dragnea-Firea

- pe mesajele guvernamentale axa Vâlcov-Olguța Vasilescu.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne lu…

2 Așa arată soția premierului desemnat

3 Ipoteză incredibilă! Viorica Dăncilă ar fi cea pe care paznicii de la Casa Albă au confundat-o cu Floricica Da…

4 Să-l salte procurorii! „Mi-a cerut să rețin avioanele la sol în ziua moțiunii!” Acuzații grave ale fostului di…

5 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul