Psihologă: Relația sexuală normală de care vorbește CTP-ul este aia în care bărbatului i se rupe dacă femeia simte plăcere, iar ea fie mimează, fie stă. CTP a divorțat de 4 ori

Psihologă: Relația sexuală normală de care vorbește CTP-ul este aia în care bărbatului i se rupe dacă femeia simte plăcere, iar ea fie mimează, fie stă. CTP a divorțat de 4 ori

Absolvent de Automatică, Cristian Tudor Popescu consideră că elevii nu au nevoie de educație sexuală, ci de terapie sexuală: „80-90% din adolescenți practică masturbarea. E nevoie de terapie sexuală, nu de educație sexuală! Vă imaginați ce au în cap copiii la 12 ani? Ce se poate vedea în materie de pornografie, scatofilie, pedofolie, darknet în smartphone-urile pe care le cumpără părinții? Credeți că educația sexuală se face cu acordul părinților, parlamentului, școlii, partidelor politice? Educația le-o face internetul și anturajul și ei vin cu ea la școală în cap. Ce să educi? Trebuie să îi tratezi pe acești copii! Le trebuie terapeuți! Fetele care se masturbează clitoridian în adolescență ar trebui să știe, să le spună omul ăla care face curs la școală că e posibil să li se deformeze centrul sexual de pe scoarță, în așa fel încât să nu mai fie satisfăcute de relațiile sexuale normale. Asta este o chestiune medicală. Și ele nu știu acest lucru.”, a explicat sigur pe el CTP în direct la Digi 24.

Scriitoare și psihologă, Petronela Rotar a comentat: „În timp ce noi ne străduiam să vorbim despre educație sexuală, aflu că CTP-ul a zis în direct că fetelor care se masturbează clitoridian (într-un procent de 80%) li se modifică un centru, ceva prin creier, de nu vor mai putea sa fie satisfăcute de o relație sexuală „normală”. Drept care el propune nu educație, ci terapie sexuală. Nu, nu mi-a plesnit încă o venă în cap. Practic, sîntem în punctul în care marii educatori ai țării trăiesc în beznă completă în ceea ce privește educația sexuală. Breaking news, prieteni, femeile au DOAR orgasm clitoridian. Chiar și cel așa zis vaginal este tot clitoridian, fiindcă clitorisul este un corpuscul mare, ce vedem la suprafață este doar o foarte mică parte din el, restul fiind pe interior. E drept că asta s-a aflat recent, nu de alta, dar nimănui nu i-a păsat de ce și cum au orgasm femeile, dacă au. Relația sexuală normală de care vorbește CTP-ul este aia în care bărbatului i se rupe dacă femeia simte plăcere, iar ea fie mimează, fie stă. Probabil CTP încă crede în punctul G și zîna măseluță.
Hai că sîntem bine, prieteni, ne-am umplut de educație sexuală și în seara asta.”, conchide Petronela Rotar care și recomandă, atât femeilor cât și bărbaților, cartea lui Ian Kerner, „Cum să satisfaci o femeie”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa