PUCI în PSD? Citiți ce i-a spus Bănicioiu Alinei Gorghiu, joi, în aeroport, la Timișoara!

PUCI în PSD? Citiți ce i-a spus Bănicioiu Alinei Gorghiu, joi, în aeroport, la Timișoara!

Puci în PSD? Citiți ce i-a spus Bănicioiu Alinei Gorghiu, joi, în aeroport, la Timișoara! Cei doi s-au întâlnit joi seară, la câteva ore după ce apăruse informația că Ludovic Orban depusese o sesizare penală pe numele Vioricăi Dăncilă și al Liviu Dragnea, la Parchetul General. Gorghiu abia aterizase de la București, Bănicioiu se pregătea să plece din Timișoara.

Bănicioiu a interpelat-o pe Gorghiu reproșându-i gestul făcut de Orban. „Ce l-a apucat, mă, pe Orban să-l trezească pe ăla(pe Dragnea)? L-a pus iar în gardă, iar o să-i agite și-o să se dea victimă. Îi luam noi, oricum, capul, în 3-4 săptămâni!”, au fost cuvintele cu care a abordat-o Bănicioiu pe Gorghiu.

Primele informații legate de anumite mișcări subterane în PSD au început să apară încă de ieri. Când s-a vorbit de un grup de circa 15 parlamentari PSD care ar vota contra lui Dragnea la o eventuală moțiune de cenzură. Asta după ce săptămâna trecută un cunoscut deputat PSD de Suceava, fost președinte al CJ, Cătălin Nechifor, a trecut în barca lui Ponta.

Informații despre negocieri ale unor baroni locali ai PSD cu Ponta, pentru preluarea conducerii partidului, au apărut la începutul săptămânii trecute.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…