Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, testată pozitiv la COVID-19

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, testată pozitiv la COVID-19

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, a anunţat că a fost testată pozitiv la COVID-19, duminică şi are simptome uşoare.

Psaki, în vârstă de 42 de ani, a adăugat că este vaccinată şi că s-a întâlnit ultima dată cu preşedintele Joe Biden marţi, în aer liber, iar ambii au purtat mască şi au stat la o distanţă de aproape doi metri. Biden a fost testat negativ la COVID-19 sâmbătă, potrivit unei surse apropiate acestei chestiuni. Psaki, principalul purtător de cuvânt al Casei Albe, este cea mai cunoscută persoană din administraţia Biden care a contractat coronavirusul, de când Biden a devenit preşedinte, în ianuarie. Ea a decis să nu îl însoţează pe Biden în călătoria sa la Roma şi Glasgow în această săptămână, întrucât un membru al familiei sale fusese testat pozitiv la coronavirus, după care Psaki a intrat în carantină.

Jen Psaki a afirmat, mai devreme în acest an, că Biden este testat la fiecare două săptămâni, pentru a fi monitorizat, la cererea medicului său, Kevin O’Connor. Preşedintele Biden, în vârstă de 78 de ani, a primit trei doze ale vaccinului Pfizer/BioNTech împotriva COVID-19, inclusiv un booster în luna septembrie./mbrotacel/lalexandrescu

REUTERS – 1 noiembrie

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”