Pușcăriașul Voiculescu, atac de o nesimțire jegoasă la șefa DNA! Încep să se confirme zvonurile că vor s-o schimbe până-n noiembrie

Pușcăriașul Voiculescu, atac de o nesimțire jegoasă la șefa DNA! Încep să se confirme zvonurile că vor s-o schimbe până-n noiembrie

Pușcăriașul Voiculescu, atac de o nesimțire jegoasă la șefa DNA! Încep să se confirme zvonurile că vor s-o schimbe până-n noiembrie. Iată că Voiculescu, după ce s-a întors de la Belgrad, unde s-a zvonit că s-a dus să se pupe cu Ghiță, a trecut la atac. Confirmând zvonurile conform cărora el și Dragnea vor s-o schimbe pe Kovesi de la șefia DNA în noiembrie.

Textul publicat de Voiculescu pe căcatul lui de blog:

„Mă adresez persoanei fizice Kovesi și vă sugerez de la bun început să nu mai confundați sau să puneți egal între instituția DNA și persoana fizică Kovesi. Lupta împotriva corupției trebuie să continue, dar ea nu depinde de un singur om, și anume de dumneavoastră. Poate, astfel, abuzurile din DNA vor rămâne istorie.

În activitatea dumneavoastră, ați influențat și chiar distrus destine omenești. Anul trecut au fost înregistrate 134 de achitări definitive, iar în acest an, numai în primele 5 luni, judecătorii au infirmat 95 de rechizitorii.

În același timp, în calitate de procuror șef, împreună cu unii procurori (nu toți, și chiar ar fi interesant de știut ce procurori onești mai ascultă astăzi ordinele dumneavoastră) ați ținut în nelucrare dosare, fie în scopul de a le folosi în șantaje politice, fie în scopul de a proteja anumite persoane.

Doamna Kovesi,

Nu m-aș mira dacă după această scrisoare veți încerca să găsiți prin sertare delațiuni pe baza cărora să faceți alte abuzuri în ceea ce mă privește. Se știe că sub presiunea unor anchete diverse personaje fac declarații mincinoase pe care dumneavoastră încercați să le folosiți fără a avea niciun fel de dovezi.

Cu ajutorul unora precum Nelu Iordache, Gheorghe Ștefan, Dorin Cocoș etc sau a unor foști salariați ai grupului fondat de mine, cum ar fi Mihai Craiu, Sorin Oancea etc ați încercat să deschideți dosare fictive. Asta în cazul meu. Să nu mai amintim cazurile: Adrian Năstase, Decebal Traian Remeș, Dan Radu Rușanu, Călin Popescu Tăriceanu, Mircea Diaconu, Liviu Dragnea, Ludovic Orban, Lia Olguța Vasilescu, Romeo Stavarache, Tudor Chiuariu, Romeo Florin Nicolae și alții.

Doamna Kovesi,

Vă anunț că nu îmi este frică de dumneavoastră. 80% din populația României a confirmat într-un sondaj de opinie că dosarul ICA a fost instrumentat politic.

Vă sugerez să nu faceți cerere la CSM pentru apărarea reputației deoarece majoritatea celor prezentate mai sus au fost confirmate de judecători, singurii care au dreptul de a distinge între vinovăție și nevinovăție sau sunt în atenția Inspecției Judiciare.

Doamna Kovesi,

Lupta împotriva corupției poate continua și fără dumneavoastră, fără procurorii care vă sunt servili și fără abuzuri. Așa cum corupția ucide, abuzurile pot distruge destine și, uneori, chiar ucide.

România trebuie curățată de corupție și de abuzuri pentru a avea un autentic stat de drept.”




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?