Putin a fost informat despre moartea lui Alexei Navalnîi, dar Kremlinul spune nu are informații suplimentare despre cauza decesului

Putin a fost informat despre moartea lui Alexei Navalnîi, dar Kremlinul spune nu are informații suplimentare despre cauza decesului

Vladimir Putin a fost informat de moartea lui Alexei Navalnîi, iar Kremlinul nu are informații suplimentare despre cauza decesului, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt la președinției ruse, citat de Reuters.

Vladimir PutinFoto: Pavel Bednyakov / Sputnik / Profimedia

Liderul opoziției ruse, Alexei Navalnîi, aflat în închisoare, a murit, a anunțat vineri serviciul penitenciar din regiunea Iamalia-Neneția, unde Navalnîi își ispășea pedeapsa.

În 25 decembrie, purtătoarea de cuvânt a politicianului rus de opoziție spunea că Alexei Navalnîi a fost mutat într-o colonie penală într-o regiune arctică din nordul Rusiei, după ce susținătorii pierduseră legătura cu el timp de mai bine de două săptămâni. Navalnîi fusese localizat în colonia penală IK-3 din Kharp, în regiunea Iamalia-Neneția, la aproximativ 1.900 km nord-est de Moscova, a declarat purtătoarea de cuvânt Kira Yarmysh.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB