Putin are cel puțin trei dubluri, susține un oficial ucrainean de rang înalt VIDEO

Putin are cel puțin trei dubluri, susține un oficial ucrainean de rang înalt VIDEO

Kirill Budanov, liderul Direcţiei Generale de Informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării, a afirmat în cadrul unui interviu că liderul de la Kremlin ar avea cel puțin trei dubluri, relatează Ukraine Today .

Budanov susține că Vladimir Putin are dubluri. FOTO Profimedia

Eu personal nu sunt un „expert în Putin”, să spunem așa. Dar, pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care personal le observ imediat. Câți sunt cu adevărat – trebuie doar să avem mai multe informații”, a afirmat Budanov.

În plus, oficialul ucrainean a mai adăugat că mulți oficiali ruși au încercat să prevină invazia pe scară largă a Ucrainei, fiindcă au înțeles la ce ar putea duce acest lucru.

Dar, după cum știți, în Rusia deciziile sunt luate de o singură persoană. Și i s-au oferit informațiile pe care dorea să le vadă. În plus, au existat anumite ciocniri în interiorul administrației de la Kremlin, care au avut o influență puternică asupra deciziei finale”, a declarat Kirill Budanov.

Conform acestuia, hotărârea finală privind invazia a fost luată în jurul orei 15:00 pe 23 februarie.

Teoria dublurii a fost reiterată în mass-media. Oamenii au sesizat schimbări ale feței și ale comportamentului lui Vladimir Putin.

Într-un interviu acordat în urmă cu doi ani, liderul de la Kremlin a dezmințit zvonurile conform cărora ar avea o dublură , mărturisind că i s-a propus să folosească o sosie, însă a refuzat.

Mi s-a propus acest lucru, dar am refuzat. S-a întâmplat în anii grei ai luptei împotriva terorismului", a afirmat Vladimir Putin.

În online a fost publicat și un tabel cu dublurile lui Putin.

Anterior, activistul rus pentru drepturile omului Mark Feigin a declarat că liderul de la Kremlin utilizează periodic dubluri care îndeplinesc funcții operaționale.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Qatar, țara în care pierzi 1.000 de dolari și iei banii înapoi a doua zi: Reportaj cu un caz aproape ireal

2 Ce conținea sticluța din care a băut Simona Halep la US Open, când a fost prinsă dopată

3 „M-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă, m-a înghesuit în geam de parcă eram un obiect la dispoziţia lui”

4 Și doamna a „asexuat” cu Borcea?

5 Foarte interesante amănunte!