Putin, însoțit de 12 medici la ultima deplasare...

Putin, însoțit de 12 medici la ultima deplasare...

Starea de sănătate a dictatorului rus a atras de multă vreme atenția. Prezența unor probleme grave este confirmată de faptul că Putin are nevoie constant de sprijin medical.

Conform BBC, doar la Forumul Economic de Est, care a avut loc în perioada 6-7 septembrie, printre însoțitori s-au numărat 12 medici. Se știe că echipa medicală a sosit în avans la locul de întâlnire. Călătoria lor la Vladivostok a început cu 10 zile înainte de forum, în tot acest timp medicii trec prin carantina necesară în hotel.

Putin cere în fiecare an asistență medicală la deplasările în străinătate. Acest fapt este confirmat de informațiile privind contractele guvernamentale. Costul călătoriei și cazării pentru o echipă de 12 medici în acest an s-a ridicat la peste 700 de mii de ruble.

După cum au aflat jurnaliştii, în trecut costurile au fost semnificativ mai mici. Judecând după faptul că doar doi medici l-au însoțit pe Putin în călătoria sa anul trecut, se pare că starea lui s-a înrăutățit semnificativ până acum.

Istoricul medical al liderului de la Kremlin rămâne necunoscut. Potrivit unor rapoarte neconfirmate, Putin a fost diagnosticat cu o boală oncologică a sistemului circulator.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...