Putin se va izola de Revelion într-un buncăr din Ural: Motivul invocat în presa internațională

Putin se va izola de Revelion într-un buncăr din Ural: Motivul invocat în presa internațională

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin se află din nou în atenția presei internaționale după ce liderul de la Kremlin și-a anulat pentru prima dată în ultimii zece ani tradiționala conferință maraton cu presa de la final de an.

Vladimir Putin FOTO AFP

Potrivit Metro și NDTV, Vladimir Putin este nevoit să-și ia măsuri de precauție din cauza unui focar major de gripă care afectează Kremlinul.

În plus, autoritățile ruse estimează că virusul gripal A(H1N1) va lovi puternic Rusia în această iarnă.

Pentru a nu contracta un virus gripal, Putin intenționează să se izoleze într-un buncăr din Ural și să petreacă acolo Revelionul împreună cu partenera sa de viață Alina Kabaeva. Informația este furnizată și de canalul de Telegram General SVR, moderat de o sursă anonimă din Serviciul de Informații Externe al Rusiei.

În afară de conferința de presă de la sfârșit de an, Putin ar fi plănuit să țină un discurs în fața Parlamentului rus. Totuși, există informații că Putin va renunța la acest eveniment.

Kremlinul nu a oferit niciun motiv pentru anularea conferinței de presă de la sfârșit de an, o tradiție instituită de Putin în 2001 și întreruptă în 2008 până în 2012, perioadă în care a deținut funcția de prim-ministru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?