Râcă divească! „Este o expirată!”/Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu sunt în război!

Râcă divească! „Este o expirată!”/Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu sunt în război!

Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu, scandal fără precedent: „Este o expirată!'. Bianca Drăgușanu este deja cunoscută pentru conflictele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu mai multe femei din showbiz. Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi așteptat că Andreea Raicu va intra într-o polemică cu diva. După ce prezentatoarea TV și-a spus părerea despre femeile care apelează des la operații estetice, blondina a ieșit cu o reacție extrem de acidă!, scrie Viva.ro .

Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu nu au în comun decât faptul că amândouă fac parte din showbizul românesc. Dacă pe Bianca am mai văzut-o implicată în certuri, Andreea a stat departe de aceste lucruri. Acum, însă, cele două și-au spus cuvinte grele! Totul a pornit în momentul în care prezentatoarea TV și-a spus părerea cu privire la persoanele care se operează constant.

Bianca Drăgușanu, replică acidă pentru Andreea Raicu: „Invidia ta îmi dă valoare!' Bianca Drăgușanu, replică acidă pentru Andreea Raicu: „Invidia ta îmi dă valoare!'

Blondina a ținut să îi arunce o replică acidă, după comentariul făcut de Andreea Raicu în emisiunea lui Cătălin Măruță. Se pare că între cele două se naște un adevărat conflict.

Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu, scandal fără precedent: „Este o expirată!'

Andreea Raicu a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre noua sa carte. Ajunsă acolo, subiectele au început să se schimbe, până în momentul în care prezentatorul a punctat un lucru referitor la Bianca Drăgușanu.

„Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!', a spus acesta în direct.

Ulterior, Andreea și-a spus părerea despre noile trenduri în materie de frumusețe, însă nu a făcut trimitere directă la Bianca Drăgușanu.

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală.', a spus aceasta.

„Este o expirată!'

Bianca Drăgușanu, văzând cele discutate în emisiune, nu s-a putut abține și a oferit o replică dură. Aceasta consideră că Andreea Raicu își dorește atenție din partea presei și a publicului, iar din acest motiv a discutat despre ea.

„Este o expirată. Se leagă de nume care fac raiting, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu.', a declarat Bianca pentru impact.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani