„Râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca”/Raed Arafat „se suie cu picioarele pe Antena 3 și România TV” la o conferință în Bruxelles

„Râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca”/Raed Arafat „se suie cu picioarele pe Antena 3 și România TV” la o conferință în Bruxelles

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) Raed Arafat a susținut marți, 25 octombrie, o prezentare la o conferință de la Bruxelles pe tema dezinformării din perioada pandemiei.

Potrivit analistului politic Sorin Ioniță, prezent și el la conferința Disinfo2022, Raed Arafat le-a prezentat invitaților cu nume și poze, zeci de exemple care au rulat pe televiziunile din România, dar și din presa online.

„Chiar acum la Bruxelles, Raed Arafat e keynote speaker în marea conferință Disinfo2022. Și se suie practic cu picioarele pe Antena 3 și RomaniaTv, cu nume și poze, inclusiv aliați la guvernare, pe medici ca Monica Pop etc, pentru toată dezinformarea din perioada Covid. E festival, are o prezentare absolut profi și cu exemple, americănească, cu secvențe subtitrate din bazaconiile spuse pe TV-uri, vorbește liber în engleză. E festival, râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu”, notează Sorin Ioniță pe Facebook.

Acesta din urmă remarcă însă ironia faptului că Arafat a făcut parte din același guvern care a plătit din subvenția publică bani pentru televiziunile care l-au atacat pe șeful DSU.

„Ce n-a spus sutelor prezenți e că în tot acest timp guvernele din care a făcut parte au plătit de la buget aceste televiziuni care l-au tăvălit și au făcut dezinformare. Dar am profitat de microfon și am spus eu, la Q/A. Spre cinstea lui, a fost de acord”, a adăugat analistul.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro