Rădoi are „baghetă magică“: Craiova, victorie zdrobitoare cu Zorya. Urmează o „dublă“ infernală pentru grupe

Rădoi are „baghetă magică“: Craiova, victorie zdrobitoare cu Zorya. Urmează o „dublă“ infernală pentru grupe

Şefii Craiovei se pot felicita între ei! Planul lor, de a provoca un şoc prin demiterea lui Laszlo Balint, înaintea returului cu Zorya, a funcţionat la perfecţie!

Joi seară, într-o atmosferă electrizantă, Craiova, pur şi simplu, a demolat o formaţie ucraineană de care fusese surclasată, acum o săptămână. Raul Silva (5), Ştefan Bairam (53) şi Nicuşor Bancu (56) au marcat golurile unei victorii entuziasmante, scor 3-0, care trimite Craiova în play-off-ul Conference League. Adică, la un pas de grupe şi de milioanele UEFA!

Urmează însă o „dublă“ infernală, cu Hapoel Be’ér Shéva (Israel). Pentru că, dacă judecăm după rezultatele din acest sezon, trupa pregătită de Elyaniv Felix Barda se află într-o formă excelentă! Hapoel a ieşit din perioada de pregătire, cucerind Supercupa Israelului în faţa celor de la Maccabi Haifa.

După acest triumf pe plan intern, obţinut după executarea loviturilor de departajare, au urmat partidele din preliminariile Conference League. Iar aici Hapoel Be’ér Shéva a bătut tot până acum! A fost 2-1 acasă şi 1-0 în deplasare cu Dinamo Minsk (Belarus). Apoi, a venit calificarea entuziasmantă cu FC Lugano (Elveţia). Israelienii s-au impus cu scorul general de 5-1, după 2-0 în deplasare şi 3-1 acasă.

CS U Craiova va găzdui turul din play-off-ul Conference League, la data de 18 august. Returul va fi în Israel, la data de 23 august.

2.940.000

de euro va primi CS U Craiova din partea UEFA dacă va merge în grupele Conference League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro