Radu Banciu, fără perdea despre propria soție

Radu Banciu, fără perdea despre propria soție

Apreciat și hulit în aceeași măsură, Radu Banciu, realizator de emisiuni la Prima Sport și una dintre cele mai acide voci din sport, este un om normal dincolo de televiziune.

El este însurat cu Laura Maria, femeia care i-a dăruit doi copii – un băiat și o fată, de 10 și, respectiv, 16 ani.

„Nu am o căsnicie cu rele, nu mă plâng de lucrurile astea. Nu e stilul meu, nu sunt genul care să mă potrivesc perfect într-o căsnicie. Aș avea niște repere sau niște tentații, dar nu cred că în alte situații aș fi fost mai bun sau mi-ar fi mers mai bine. E doar o iluzie asta, dar e adevărat că atât timp cât ea există, ești acaparat de ea. Nu pot să spun că sunt omul care a avut o singură relație, o singură iubire. Lucrurile nu stau așa. Cred că un bărbat în ziua de astăzi cu multiple aptitudini, ca să nu zic calități, nu poate să se cantoneze într-o relație”, a spus jurnalistul, în podcastul „Spune-mi cine ești”, moderat de Irina Gologan.

Soția lui Radu Banciu este o prezență discretă. Activează ca director de vânzări și marketing la un hotel din București. Și, de altfel, este speaker la evenimentele legate de management.

„Eu ajung acasă după miezul nopții. Deci evident că lucrurile nu mai sunt la fel. Uneori mă așteaptă soția, uneori nu mă așteaptă. Uneori nu mai vrea să m-aștepte, uneori aș vrea și nu se întâmplă. Nu dau vina pe… Nu e nimeni vinovat. Ar fi fost magic să rămânem la nostalgia aia… Noi ne-am imaginat în anii aceia că așa va fi – ne vom ține de mână toată viața și că nu ne va despărți nimic”, a spus Radu Banciu.

laura


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat